Британското момиче, което избяга от дома си, за да се

...
Британското момиче, което избяга от дома си, за да се
Коментари Харесай

Британката от Ислямска държава ще загуби гражданството си във Великобритания

Британското момиче, което избяга от вкъщи си, с цел да се причисли към терористичната формация " Ислямска страна ", ще изгуби английското си поданство. Адвокатът на фамилията й заяви, че околните й са разочаровани от решението и ще се борят с всички правни средства против него.

Шамима Бегум избяга от вкъщи си в Лондон, когато беше на 15 години, с цел да се причисли към " Ислямска страна ". Тя беше част от група ученички, които отпътуваха за Сирия, с цел да се омъжат за бойци на групировката. Сега е на 19 години и изяви предпочитание да се върне в родината си.

Шамима беше открита в бежански лагер в Сирия, а преди дни роди третото си дете. Първите две са умряли от заболявания и недохранване.

Британският вътрешен министър разгласи, че не би се поколебал да лиши от опцията за връщане в страната на всеки, подкрепял терористична организация зад граница.
 Каква е ориста на джихадистите-чужденци след „ Ислямска страна “? Каква е ориста на джихадистите-чужденци след „ Ислямска страна “?
Англия отхвърли апела на Доналд Тръмп задграничните бойци от „ Ислямска страна " да бъдат връщани в страните им. Германия е подготвена да съди година..
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР