Британското министерство на отбраната демонстрира евакуация на военни с помощта

...
Британското министерство на отбраната демонстрира евакуация на военни с помощта
Коментари Харесай

Лондон снабдява Киев с дронове Malloy

Британското министерство на защитата показва евакуация на военни благодарение на БпЛА Malloy. Тези дронове са включени в пакета помощ за Украйна от Англия. Това оповестява РБК-Украйна, като се базират на обява на английското ведомство във Фейсбук.

" Безпилотните летателни апарати, като дроновете Malloy, ръководени от английската войска, могат да транспортират съоръжение, оръжия и даже ранени от фронтовата линия и са част от сегашния ни пакет за помощ за Украйна “, се показва в изказване на английското министерство на защитата.

Дроновете Malloy се създават от Malloy Aeronautics. Тези дронове имат три модела - T150, T400 и T80. Видеото на английското министерство на защитата демонстрира работата на дрона T400. Този модел е в положение да повдигне 180 кг при всевъзможни метеорологични условия и да достави товар до всяка избрана точка.

Дронът има сменяеми акумулатори за зареждане, тъй че не е нужно да се чака с часове, с цел да се презареди. T400 също има непотребна авионика, система за задвижване и акумулатори, което разрешава, съсредоточване върху задачата, а не върху БпЛА.

Освен това дронът има отвесно политане, обсег на полета до 70 км и може да работи в самостоятелен режим в продължение на 35 минути.

РБК-Украйна напомня, че португалският производител на дронове Tekever е подготвен да даде на Украйна част от своите далекобойни системи за поддръжка на сухопътни и морски интервенции. Тази стъпка ще бъде финансирана от Международния фонд на Обединеното кралство за подкрепяне на Украйна.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР