Британското кралско семейство може да е най-популярното монархическо семейство в

...
Британското кралско семейство може да е най-популярното монархическо семейство в
Коментари Харесай

Екстравагантното решение на Кейт и Уилям за децата им

Британското кралско семейство може да е най-популярното монархическо семейство в света, само че това не значи, че членовете му не приказват други езици с изключение на британски. Особено престолонаследниците, на които ще им се наложи да имат професионални задължения в разнообразни страни.
 Кейт Мидълтън и принц Уилям в Шотландия след ваканцията на децата си
Уилям и Кейт още веднъж в деяние

Двамата са в Шотландия

Крал Чарлз стартира да учи уелски от момента, в който става принц на Уелс. Освен това владее френски и немски. Френският е главният език, който множеството членове на семейството Уиндзор учат. С новия принц и принцеса на Уелс обаче нещата се трансформират.

Уилям и Кейт Мидълтън са взели решение децата им да научат и испански. Макар Уилям от време на време да беседва с тях на френски - език, който употребява свободна, самата Кейт се е заела да учи Джордж и Шарлот на испански.
 Снимка 626319

" Предвид обстоятелството, че Джордж, Шарлот и Луис евентуално ще извършват всички кралски отговорности на цялостен работен ден в бъдеще, и ще се срещат с хора от целия свят, няма нищо учудващо, че принцесата на Уелс желае децата й да бъдат уверени лингвисти ", разяснява кралският сътрудник Даниел Стейси пред HELLO.
 Снимка 585292

Кейт Мидълтън прекарва година в Чили след завършването на колежа - евентуално това е интервалът, в който развива любовта си към испанския. Допълнителна помощ в уроците й е испанската гувернантка на децата Мария Тереса Турион Борайо.

Мария е част от фамилията на Уилям и Кейт от 2014 година и поделя времето си сред двореца Кенсингтън и Анмър Хол. Тя се грижи освен за актуалните потребности на, принцеса Шарлот и принц Луис, само че и за вярното развиване на обществените им и когнитивни умения.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР