Британското издание Tatler е готово с новата си класация за

...
Британското издание Tatler е готово с новата си класация за
Коментари Харесай

Какво свързва Меган Маркъл и бившата на принц Хари

Британското издание Tatler е готово с новата си ранглиста за Момиче на годината . Подреждането на дамите, които от дълго време не са девойки (поне на възраст), има дългогодишна история - чак от 1960 година

А на първото място са били доста известни дами, измежду които и Кара Делевин, Пипа Мидълтън и Кресида Бонас. Ако не знаем коя е последната - това е някогашната другарка на принц Хари , за която даже се говореше, че има желание да се ожени преди пет-шест години.

 Кресинда Бонас на сватбата на Хари и Меган

Кресинда Бонас на сватбата на Хари и Меган

Е, актуалната му брачна половинка Меган Маркъл може да се похвали с две победи. Тя завоюва и сърцето на принца, и новата купа Момиче на годината , която се оказва връзка сред двете. Разбира се, това по никакъв начин не ни изненадва, тъй като херцогинята на Съсекс тази година се е абонирала за де що има награди.

И няма по какъв начин да е иначе след сватбената си визия, с която обра точките. Само преди месец Маркъл попадна и в листата с най-добре облечени звезди на същото издание.

 лейди Амелия Уиндзор на корицата на новия брой

лейди Амелия Уиндзор на корицата на новия брой

А главната заслуга на Меган е, че придава нов смисъл на кралския жанр с всяка своя обществена поява. Именно по тази причина от Tatler чистосърдечно си признават, че херцогинята е била единствената им алтернатива за победителка .

 Секси, по-секси, Меган Маркъл
Секси, по-секси, Меган Маркъл

Херцогинята е още веднъж себе си

Не можем да спорен изказванието им, че Маркъл е и най-коментираната жена в света в последните месеци.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР