Британско-шведската компания продаде своя дял от 7,7% в за повече

...
Британско-шведската компания продаде своя дял от 7,7% в за повече
Коментари Харесай

AstraZeneсa продаде дела си в Moderna за над 1 милиард долара

Британско-шведската компания продаде своя дял от 7,7% в за повече от милиард $, откакто акциите на тази американска биотехнологична компания набъбнаха с помощта на пробива на тяхната ваксина на пазара на коронавирусни ваксини, заяви английският " Таймс ".
Не е ясно кога тази британско-шведска компания е продала каузи си в Модерна, с която възнамерява да си партнира в други лечения.
 Д-р Данчо Пенчев: Личните лекари ще получат по 30 дози от имунизацията на AstraZeneca Д-р Данчо Пенчев: Личните лекари ще получат по 30 дози от имунизацията на AstraZeneca
Всички общопрактикуващи лекари ще получат по 30 дози за първа игла от пристигналите през днешния ден ваксини на AstraZeneca до привършване на количе...
AstraZeneсa ще може да продава имунизацията на комерсиална основа в бъдеще, в случай че вирусът стане ендемичен, се прибавя в информацията.
Moderna, чиято ваксина неотдавна беше утвърдена за незабавна приложимост в Съединените щати, съобщи, че чака да генерира към 18,4 милиарда $ доходи от коронавирусната си ваксина тази година.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР