Британският външен министър Джереми Хънт ще използва днешната среща външните

...
Британският външен министър Джереми Хънт ще използва днешната среща външните
Коментари Харесай

Британският външен министър призовава ЕС да приеме сделката за Брекзит

Британският външен министър Джереми Хънт ще употребява днешната среща външните министри от Европейски Съюз в Люксембург, с цел да призове Европейския съюз да реализира договорка за Брекзит, с цел да се подсигурява сигурността в Европа във връзка с закани като хакерските атаки, миграцията и тероризма.

По-малко от шест месеца преди Англия да напусне Европейски Съюз и двете страни в договарянията поставят старания за подписване на съглашение по изискванията за излизане на Обединеното кралство от блока, за преходния интервал и за границата сред Англия и Ирландия, съобщи Ройтерс.

"Тази седмица е извънредно значима и за Англия, и за сътрудниците ни от Европейския съюз. Постигането на договорка за Брекзит, която зачита автономията на Европейски Съюз и суверенитета на Англия, безспорно е от голямо значение.

Сключването на съглашение е жизненоважно и за сигурността ни, защото икономическите връзки са в центъра на всичките ни партньорства, в това число на жизненоважните ни съюзи в региона на сигурността с нашите другари в Европа ", уточни Хънт.

В сряда в Брюксел ще се състои среща на високо ниво на Европейски Съюз с съществена тематика договорката за Брекзита.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР