Британският шеф готвач Джейми Оливър е сред любимците ни в

...
Британският шеф готвач Джейми Оливър е сред любимците ни в
Коментари Харесай

23 години по-късно - Джейми Оливър отново пред олтара

Британският началник готвач Джейми Оливър е измежду любимците ни в кулинарния отрасъл. Той е изключително известен като създател на книги и като водещ на телевизионни излъчвания, в които показва уменията си на готвач, освен това същински завързан към здравословната кухня.
 The Great Cookbook Challenge, Джейми Оливър и първото телевизионно съревнование на известния готвач
Новото предизвикателство на Джейми Оливър

Популярният готвач се захваща с нещо за първи път

Освен добър кулинар обаче, Джейми е и примерен брачен партньор, завързан извънредно към фамилията си. От 23 години той е с една жена - брачната половинка си Джулс, с която имат пет деца.

Затова не е учудващо решението на двамата да възобновят брачните си клетви. За задачата отиват даже до далечните Малдиви, с цел да скрепят за повторно любовта си.

47-годишният готвач разгласи новината за сватбата си в Instagram, споделяйки фотоси от безкрайните тропически плажове. Точно на Великден той качи поредицата, към която написа дълго известие, с което изяснява за какво след толкоз години брак двойката е решила още веднъж да съобщи любовта си.

Като съществена причина акцентира децата и по-точно желанието те да участват на сватбена гала на своите родители - " преди всеки да тръгне по своя път ".

" Беше необикновено преживяване. За моменти подсещаше на първата ни женитба, която направихме много скрито и семпло и съвсем нямахме очевидци ", написа Джейми. " Затова желая в този момент, навръх огромния християнски празник, да споделя този благополучен миг с всичките си фенове ", добави още той.

По време на церемонията Джейми е облечен със ярко наследник костюм, а половинката му Джулс, както се чака - с ефирна бяла рокля. Подобно на тях и на децата носят вариации на бяло-сини костюми. Попи (20 г.), Дейзи (19 г.), Петъл (13 г.), Бъди (12 г.) и Ривър (6 г.) - всички са очевидци на щастливия миг на своите родителите.
 Джейми Оливър, селфитата и какво не разрешава на децата си
Какъв татко е Джейми Оливър

Строг наставнически надзор от топ готвача

Джулс и Джейми подписват брак за първи път през юли 2000 година, напомня Metro.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР