Британският принц Уилям ще се върне към обществени задължения в

...
Британският принц Уилям ще се върне към обществени задължения в
Коментари Харесай

Принц Уилям се връща към обществени задължения след разкритието на рака на съпругата си Кейт

Британският принц Уилям ще се върне към публични отговорности в четвъртък за първи път, откогато брачната половинка му Кейт разкри, че е била подложена на превантивна химиотерапия за рак.

Във видео известие предишния месец Кейт, 42-годишната принцеса на Уелс, сподели, че тестванията, направени след тежка коремна интервенция, на която е претърпяла през януари, са разкрили рак, нещо, което тя разказа като „ голям потрес “.

Уилям, на 41 години, отсъства от публични задължения от този момент, до момента в който двойката и трите им дребни деца се помиряват с въздействието на новините.

Въпреки че той и най-големият му наследник принц Джордж бяха изобразени да гледат техните обичаният футболен тим Астън Вила играе предходната седмица, четвъртък бележи първата публична обществена изява на Уилям след извънредно персоналното известие на Кейт.

Той би трябвало да види работата на благотворителна организация за преразпределение на непотребната храна, преди да посети юношески център, който получава постоянни доставки от тази орган...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР