Британският принц Хари се срещна с психотерапевта Габор Мате -

...
Британският принц Хари се срещна с психотерапевта Габор Мате -
Коментари Харесай

Хари отиде на психотерапевт, какво става

Британският принц Хари се срещна с психотерапевта Габор Мате - основател на разнообразни способи за справяне със зависимостите и контузиите от детството.

Пред него Хари показа, че постоянно се е чувствал малко по-различен в фамилията си и добави, че починалата му майка - лейди Даяна, се е чувствала по същия метод, написа bTV.
-->
Принцът описа, че когато е почнал терапия в опит да излекува болките от предишното, се е страхувал да не загуби спомените за майка си.

" Едно от нещата, от които най-вече се опасявах, беше да изгубя възприятията, които носих за нея. Тя просто искаше да бъда благополучен “, споделя той.

Хари е желае да даде безгранична любов на децата си и да избегне предаването на всевъзможни „ негативни прекарвания “ от възпитанието, което имал.

" Като татко усещам голяма отговорност да подсигурявам, че няма да предам нататък никакви контузии или отрицателни прекарвания, които аз самият съм имал като дете ", сподели той.

Херцогът на Съсекс, който в този момент живее в Калифорния, декларира, че не желае да се показва като " жертва " и не търси състрадание.

Дискусията беше продължение на биографичната му книга " Резервен ". Принц Хари разкри, след публикуването ѝ се е почувствал " необикновено свободен ".

" Огромна тежест падна от раменете ми ", показа той пред доктор Мате и добави, че желае посредством книгата да помогне и на други хора да преодолеят табуто върху говоренето за психологичните проблеми.

Принцът показа още, че е " безпределно признателен " на брачната половинка си Меган за това, че е трансформирала гледната му точка, като я назова " извънредно човешко създание ".

" Бях затънал в този свят, а тя беше от различен и ми оказа помощ да изляза ", сподели той.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР