Британският принц Хари, съпругата му Меган и нейната майка почти

...
Британският принц Хари, съпругата му Меган и нейната майка почти
Коментари Харесай

След 2 часа преследване от агресивни папараци: Принц Хари, Меган и нейната майка почти катастрофирали

Британският принц Хари, брачната половинка му Меган и нейната майка съвсем са аварирали след автомобилно гонене от папараци в Ню Йорк, оповестиха международните организации, базирайки се на представителя на принц Хари.

Преследването е станало откакто двойката е участвала на гала по награждаване на подкрепящата дамите Фондация " Women of Vision " 2023. Мегън Маркъл е получила отличие за своята работа. 

Prince Harry and Meghan Markle were involved in a " near catastrophe " car chase with paparazzi.

Here's what we know
— TIME (@TIME)
Снимки в обществена медия демонстрират Хари, Меган и майката на Меган Дория Рагланд в такси. " Снощи херцогът и херцогинята на Съсекс и госпожа Рагланд са били преследвани и съвсем са аварирали поради нападателни папараци ", сподели представителят на принц Хари в своето изказване. 

Преследването е траяло над два часа и е провокирало голям брой закани за конфликти с други коли на пътя, с пешеходци и с двама чиновници на нюйоркската полиция. 

Prince Harry and his wife Meghan Markle were in a " near catastrophic car chase " involving paparazzi in New York on Tuesday night, his spokesperson says
— CNN (@CNN)
Херцогът на Съсекс и херцогинята на Съсекс са били „ плашещо преследвани “ от 12 фотографи, откакто са напуснали премиите „ Women of Vision “ за 2023 година в Ню Йорк. Мегън, Хари, както и 66-годишната майка на Меган – напуснали церемонията по награждаването в 22:00 часа. в жълто такси, с цел да избегнат чакащите папараци. Представител на двойката, че тримата са били преследвани от " от извънредно нападателни " фотографи.

Хари и Меган се отдръпнаха от кралските си отговорности през 2020 година и се реалокираха в Съединени американски щати. Една от изтъкнатите от тях аргументи беше агресивното държание на медиите. 

Принцът е споделял гнева си от държанието на пресата, която упреква за гибелта на майка си принцеса Даяна. Принцесата умря при злополука с лимузина в Париж след гонене от папараци.

Случаят незабавно провокира съпоставения с злополуката, в която почина принцеса Даяна през 1997 г. 

“The Duke and Duchess of Sussex arrived at their destination and there were no reported collisions, summonses, injuries, or arrests in regard, ” the NYPD confirmed in a statement.
— VANITY FAIR (@VanityFair)
Полицията в Ню Йорк към момента не е коментирала случая с преследването на Хари и Меган от папараци във вторник вечер.

Кметът на Ню Йорк Ерик Адамс сподели пред публицисти, че към момента не е получил цялостния отчет за случилото се. Той назова " неразумно и безконтролно " преследването на хора с моторни транспортни средства в гъстонаселен град и добави: " Двама от нашите чиновници можеха да пострадат. "

Макар че една обществена персона е забавна за аудиторията, това в никакъв случай не може да се трансформира в опасност за чиято и да било сигурност, гласи изказването на херцозите на Съсекс във връзка случая в Ню Йорк. 

През 2020 година английският парламент смъкна защитата на двойката, която се реалокира в Калифорния. Тогава някогашният президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп съобщи, че американското държавно управление не може да заплаща за сигурността на херцозите. Принц Хари и брачната половинка му споделиха, че заплащат сами за защитата си. 

Церемонията " Women of Vision " 2023 означи първата обществена поява на Меган след коронацията на нейния тъст, крал Чарлз III. Хари присаства сам на церемонията по коронясването на краля на 6 май — и си потегли малко след края на събитието — до момента в който Меган остана у дома с децата си. Коронацията, която се организира в Уестминстърското абатство в Лондон, се състоя на същия ден като 4-ия рожден ден на Арчи.

Are there people who still believe Princess Diana's car chase to her death was an accident,when 6 SUVs with blacked out tags were chasing Prince Harry and Meghan Markle for 2 hours?

The British Press have been threatening the Sussexes with a car crash ever since they left.
— Alexis
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР