Британският Принц Хари и съпругата му Меган са напуснали Канада

...
Британският Принц Хари и съпругата му Меган са напуснали Канада
Коментари Харесай

Хари и Меган напуснаха Канада и се преместиха в Лос Анджелис - slava.bg

Британският Принц Хари и брачната половинка му Меган са напуснали Канада и са се преместили в Лос Анджелис, където възнамеряват да се открият за непрекъснато, откакто се отхвърлиха от кралските си отговорности, съобщи Ройтерс, базирайки се на обява във в. "Сън ".

В обявата от четвъртък, окачествена като "ексклузивна ", таблоидът оповестява, че двойката е отпътувала за Лос Анджелис с частен полет, без да показва по кое време.

Миналата седмица Съединени американски щати и Канада се споразумяха да затворят границите си за несъществени пътувания, с цел да облекчат напрежението върху здравните системи, породено от пандемията от новия ковид.

Говорител на Принц Хари е отказал да разяснява "ексклузивното " известие на в. "Сън ".

Хари и Меган ще преустановят осъществяването на кралските си отговорности в края на месеца и ще се посветят на "новата си прогресивна роля ". Херцозите на Съсекс имат намерение сами да финансират бъдещия си живот и да прекарват по-голямата част от времето си в Северна Америка.

През последните няколко месеца Принц Хари, Меган и синът им Арчи обитаваха главно на Ванкувър айлънд в Канада.

"Преместването беше планувано от известно време. Те осъзнаха, че заради редица аргументи Канада не е точното място, на което да се открият. Затова Хари и Меган взеха решение, че желаят да бъдат в Лос Анджелис ", споделя неназован кралски източник, представен от в. "Сън ".

Меган Маркъл е израснала в региона на града, където към момента живее майка й Дория Рагланд, напомня организацията.

Според обява в сп. "Пийпъл " Принц Хари и Меган към този момент са се открили в дом в Лос Анджелис и не го напущат, спазвайки щатските разпореждания, целящи да овладеят разпространяването на ковид.

Съобщението във в. "Сън " е поместено в същия ден, когато "Дисни " оповести, че Меган Маркъл влиза в ролята на повествовател в документалния филм "Слон ", който ще бъде излъчен от стрийминг платформата на компанията на 3 април. Продукцията наблюдава пътешествието из Африка на семейство слонове.

Това е първата работа за някогашната телевизионна актриса, прочула се с ролята си в сериала "Костюмари ", откогато през януари Принц Хари заяви, че със брачната половинка му се отхвърлят от кралските си отговорности, добавя Българска телеграфна агенция.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР