Британският принц Чарлз планира да удължи отпуската си, за да

...
Британският принц Чарлз планира да удължи отпуската си, за да
Коментари Харесай

Принц Чарлз не ще да работи, а да лови риба

Британският принц Чарлз възнамерява да удължи отпуската си, с цел да може да върви умерено на риба, написа Контактмюзик. 71-годишната кралска персона и брачната половинка му Камила, херцогиня на Корнуол, сега се радват на годишната си лятна отмора в Бирхал, в имението Балморал, Шотландия. Отпуската не е задоволителна на Чарлз, с цел да се насити на едно от обичаните си занимания - риболова.

Кралският фотограф Тим Рук заяви, че е видял принцът на Уелс " с въдици на колата си ", и означи, че в Шотландия риболовът нормално е сполучлив.

Вероятно принц Чарлз ще се причисли към риболова на татко си, принц Филип, който пътува до Балморал със брачната половинка си кралица Елизабет по-рано тази седмица. 99-годишният принц Филип е прочут също като обожател на риболова и обича да прекарва ваканциите си в улов на пъстърва и сьомга в Шотландия.

Съпругата на Чарлз, Камила, неотдавна похвали брачна половинка си като " най-хубавия " мъж на неговата възраст, който тя познава. 72-годишната херцогиня показа също, че след многоседмичната отпуска ще й е мъчно да се върне в формалните тоалети, които са нужни за кралските изяви след отпуската.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР