Британският премиер Риши Сунак беше призован да се откаже от

...
Британският премиер Риши Сунак беше призован да се откаже от
Коментари Харесай

ООН призовава Риши Сунак да се откаже от плана за Руанда

Британският министър председател Риши Сунак беше свикан да се откаже от схемата си за Руанда от наблюдаващ на Организация на обединените нации за правата на индивида.

Г-н Сунак се надява да получи самолети, пренасящи търсещи леговище на еднопосочно пътешестване до Руанда във въздуха тази пролет, само че законодателството към момента е арестувано в Народното събрание.

Комитетът на Организация на обединените нации по правата на индивида (UNHRC) прикани държавното управление на Обединеното кралство да изостави скица и ограничения за анулация, които към този момент са включени в законодателството като част от проекта на господин Сунак за „ прекъсване на лодките “, пресичащи Ламанша.

Но източници от Обединеното кралство упрекнаха Организация на обединените нации на „ двойни стандарти “, тъй като интернационалният орган към този момент изпраща бежанци в Руанда.

Международният панел беше „ надълбоко угрижен от въвеждането на законодателни начинания, съдържащи детайли, които дискриминират мигрантите и които се стремят да лимитират достъпа до права за търсещи леговище, бежанци и мигранти “, като да вземем за пример Закона за незаконната миграци...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР