Британският премиер Борис Джонсън разговаря с обгрижващия го лекарски екип

...
Британският премиер Борис Джонсън разговаря с обгрижващия го лекарски екип
Коментари Харесай

Коронавирус: Борис Джонсън се подобрява

Британският министър председател Борис Джонсън беседва с обгрижващия го лекарски екип и си стои в леглото. Това разгласи министърът на финансите на Обединеното кралство Риши Сунак, представен от локалните медии.

Той добави, че министър председателят остава на лекуване в интензивно поделение на лондонската болница " Св. Тома ", само че положението му се усъвършенства.

В неделя вечерта Джонсън беше приет в болница, откакто признаците му на новия ковид (COVID-19) продължиха след седмица на самоизолация, и откакто даде позитивна проба за ковид. Премиерът беше признат на лекуване в интензивното поделение, само че съгласно неговия представител не е бил на респираторен уред и положението му е било устойчиво.

От началото на епидемията във Англия броят на инфектираните с новия ковид е общо 61 474 души, като от тях 7 111 са умряли, както демонстрират данните на Университета " Джонс Хопкинс ".

Днес външният министър Доминик Рааб, който управлява държавното управление след хоспитализацията на Борис Джонсън, ръководи незабавно съвещание с ръководителите на Уелс, Шотландия и Северна Ирландия, с цел да разиска методите за преразглеждане на блокадата през идната седмица. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР