Британският премиер Борис Джонсън призова сънародниците си, работили от вкъщи

...
Британският премиер Борис Джонсън призова сънародниците си, работили от вкъщи
Коментари Харесай

Джонсън призова британците да се връщат в офисите

Британският министър председател Борис Джонсън прикани сънародниците си, работили от у дома поради рестриктивните мерки, наложени от пандемията, да се върнат в офисите на фирмите си, съобщи The Sun.

Очаква се от август те да могат да се завръщат всеобщо. По думите му, той схваща, че отдалечената работа е комфортна за доста хора, само че животът би трябвало да се върне към естествения си темп. Така ще бъдат изменени главните насоки на управляващите в Лондон - чиновниците на всички по-периферни бизнеси да могат да работят отдалечено, заяви News.bg.

Все още обаче старите препоръки не са отстранени от държавните уеб сайтове. Джонсън даде обещание по-рано да организира изследване по какъв начин се оправя страната с рецесията с ковид. Той обаче съобщи, в този момент не е моментът за това, защото битката с пандемията продължава. От опозицията настояха за изследване и разкритикуваха министрите, че са закъснели с въвеждането на блокадата и всеобщото тестване за COVID-19. Забавяне е имало и при обезпечаването на защитно съоръжение.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР