Британският премиер Борис Джонсън призна, че зрението му се е

...
Британският премиер Борис Джонсън призна, че зрението му се е
Коментари Харесай

Зрението на Борис Джонсън се е влошило заради коронавируса

Британският министър председател Борис Джонсън призна, че зрението му се е влошило, откакто прекара заболяването COVID-19, причинявана от новия ковид, съобщи ТАСС.

" Налага ми се да нося очила за първи път от доста години. Мисля, че е доста правдоподобно, че (влошаването на моето) зрение може да бъде проблем, обвързван с ковид ", сподели Джонсън.

Миналия месец английският министър председател прекара една седмица в болница с коронавирусна зараза, в това число няколко дни в интензивно поделение.

Джонсън направи това самопризнание на брифинг в отговор на журналистически въпрос дали счита за разумно обяснението, обещано на конференция през вчерашния ден от Доминик Къмингс, съобщи Българска телеграфна агенция. Най-близкият консултант на английския министър председател, който също прекара коронавирусна зараза, бе махленски от медии, че е нарушил карантината и отишъл на повече от 400 километра от Лондон, с цел да се самоизолира дружно със своята брачна половинка и сина им във фермата на татко си в графство Дърам, Северна Англия.

При това Къмингс завел фамилията си до замъка Барнард, на половин час път с автомобил. Той изясни през вчерашния ден, че е направил това, с цел да ревизира дали зрението му се е възстановило след болестта и дали може да кара кола при дълго пътешестване в Лондон. Достигайки покрайнините на замъка, Къмингс схванал, че към момента не вижда добре, и се върнал във фермата на татко си.

Въпреки острите рецензии, на които бе подложен, най-близкият консултант на английския министър председател съобщи през вчерашния ден, че не съжалява за своята постъпка, и отхвърли да подаде оставка.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР