Британският министър-председател Тереза Мей изложи, както тя самата заяви, трудните

...
Британският министър-председател Тереза Мей изложи, както тя самата заяви, трудните
Коментари Харесай

Тереза Мей каза истината за Брекзит

Британският министър-председател Тереза Мей изложи, както тя самата съобщи, „ сложните обстоятелства “ в границите на своята тирада по отношение на насоките за Брекзит, като в това време акцентира своята вяра за бъдещо икономическо партньорство, предава BBC, представена от " Фокус ".

  „ Напускаме единния пазар и животът ще бъде друг “, означи Мей и добави, че взаимният достъп до пазарите ще бъде „ по-малък в сравнение с е в този момент “, в само че в това време министър председателят акцентира, че “юрисдикцията на Европейския съд във Англия би трябвало да спре “. Британският политик съобщи, че „ и двете страни би трябвало да одобряват обстоятелството, че това са договаряния и нито един от нас не може да има тъкмо каквото желае “, като обаче министър председателят акцентира своята убеденост, ще договорка сред Англия и Съюза въпреки всичко ще бъде реализирана.

Според Мей комерсиалното съглашение би трябвало да е на равни начела и с потребността за „ обвързващи задължения “. Министър-председателят изрази желанието на Лондон да има свободата да договаря комерсиалните покупко-продажби, управлява законите и резервира съществуването на нетвърда граница с Ирландия след Брекзит.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР