Британският милиардер Ричард Брансън подаде оставка като ръководител на Virgin

...
Британският милиардер Ричард Брансън подаде оставка като ръководител на Virgin
Коментари Харесай

Ричард Брансън вече не е ръководител на Virgin Hyperloop One

Британският милиардер Ричард Брансън подаде оставка като началник на Virgin Hyperloop One . Според неговите думи, Virgin Hyperloop One е прекомерно амбициозна компания и в този момент има потребност от по-активен и упорит водач.

„На този стадий на развиване компанията има потребност от удобен водач, който да се концентрира върху бизнеса и новите благоприятни условия. На мен ще ми е мъчно да извършвам тези отговорности, тъй като обричам забележителна част от времето си на филантропски планове и на Virgin Group„.

Държавният капиталов фонд на ОАЕ Dubai World, който е най-големият вложител във Virgin Hyperloop One, удостовери информацията за доброволната оставка на Брансън и заяви, че компанията сега търси нов началник.

В началото на месеца предприемачът съобщи, че неговата компания Virgin Group стопира договарянията с Националния капиталов фонд на Саудитска Арабия за вложения в неговите галактически планове в размер на $1 милиард. Причината за прекратяването на договарянията е изгубването на журналиста Джамал Хашоги, умрял в посолството на Саудитска Арабия в Истанбул. Собственикът на Virgin Group сподели още, че се отхвърля от присъединяване в още два саудитски туристически плана на Червено море.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР