Британският кралски биограф Андрю Мортън разкри шокиращи подробности за отношенията

...
Британският кралски биограф Андрю Мортън разкри шокиращи подробности за отношенията
Коментари Харесай

Кралски биограф със скандални разкрития за принц Уилям и Кейт Мидълтън

Британският кралски биограф Андрю Мортън разкри шокиращи детайлности за връзките сред принц Уилям и Кейт Мидълтън. В книгата си " William and Catherine " той изнася незнайни до момента детайлности за връзката на херцозите на Кеймбридж.

Принц Уилям и Кейт Мидълтън станаха семейство през 2011 година - 10 години след запознанството си. През 2001 година те се срещат в Университета на Сейнт Андрюс. Още в самото начало Кейт схванала, че характерът на Уилям е доста комплициран и била наясно какво я чака. С течение на времето обаче принцът почнал да се отнася с нея по отблъскващ метод.

Позовавайки се на другари на принца, Мортън споделя, че дълго време Уилям се е държал доста студено с половинката си, а когато двамата дружно са се появявали пред аудитория, той се правел, че не я вижда, не ѝ обръщал внимание и гледал колкото се може повече да си приказва с други хора. А при положение, че Кейт направела опит да се включи в диалога, синът на починалата принцеса Даяна незабавно я прекъсвал и я принуждавал да замълчи.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР