Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското семейство

...
Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското семейство
Коментари Харесай

Чарлз ще води семейството на Великденската служба

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското семейство на църковната работа в неделя на Великден този уикенд, отбелязвайки най-значимата му поява след диагностицирането му с рак предишния месец, заяви CNN.

Чарлз и брачната половинка му, кралица Камила, ще се причислят към няколко други Уиндзори за службата за великденски празници в параклиса " Свети Георги " на територията на замъка Уиндзор, Бъкингамският замък удостовери по-рано тази седмица.

Събитието е твърдо място в кралския календар и нормално се посещава от доста членове на фамилията, които постоянно се виждат да вървят дружно на черква в неделята на Великден.

75-годишният монарх следва медицински препоръки и се отдръпна от обществени отговорности, до момента в който се подлага на лекуване. Поради това се чака броят на членовете на фамилията, които се събират за обичайна работа, да бъде по-малък от естественото, с цел да се минимизират рисковете, свързани с по-големи тълпи.

Независимо от това наличието му ще бъде възприето от доста кралски наблюдаващи като успокоителен сигнал за здравето му. Кралят е възприел метод „ както нормално “ към работата си зад кулисите като държавен глава, до момента в който продължава борбата си с рака.

Той също по този начин поддържа дневник на частни аудиенции. Тази седмица той поздрави новите посланици на Молдова и Бурунди в Бъкингамския замък в четвъртък, срещна се с генералния секретар на Форума за уязвими от климата в сряда и с общностни и религиозни водачи от Обединеното кралство предния ден.

Потвърждението за наличието на краля на годишното кралско събитие пристигна дни откакто снаха му, Катрин, принцеса на Уелс, разкри, че също е била диагностицирана с рак и помоли за дискретност, до момента в който се грижи за здравето си със фамилията си.

Петчленното семейство не се чака да бъде измежду кралските особи, които идват в неделя. Съобщението на Кейт за нейното здраве беше оповестено, когато децата й - принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луис - приключиха учебно заведение за великденската почивка.

Решени да защитят децата си, семейство Уелс от този момент се пазят от взор в сходство с желанията на Кейт, че „ като семейство в този момент имаме потребност от малко време, пространство и усамотение, до момента в който завърша лекуването си “.

Според представител на Бъкингамския замък предишния петък крал Чарлз се споделя, че е " толкоз горделив " с Кейт за " нейната храброст да приказва по този начин, както го направи ", като показа диагнозата си рак.

Двойката „ остана в непосредствен контакт “, откогато получиха лекуване в същата лондонска болница през януари, а кралят и кралицата „ ще продължат да оферират любовта и поддръжката си на цялото семейство през този сложен миг “.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР