Британският евроскептичен политик Найджъл Фараж осмя идеята, че тайно е

...
Британският евроскептичен политик Найджъл Фараж осмя идеята, че тайно е
Коментари Харесай

Фараж осмя връзката Русия-Тръмп: Единствената ми връзка с Русия е да пия водка

Британският евроскептичен политик Найджъл Фараж осмя концепцията, че скрито е предал информация сред президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп и руснаците , заявявайки, че единствената връзка с Русия е пиенето на съветска водка , оповестяват английски медии.

Фараж изнесе тирада на конференция на консерваторите до американската столица Вашингтон.

Чета, че аз съм в центъра на интернационална мрежа. Аз съм единствената връзка на Тръмп, Путин и Джулиан Асандж. Предавам флашки от Белия дом и Кремъл на Асандж. И би трябвало да ви кажа, че не осъзнавах, че съм толкоз значим. Нека ви кажа: Никога не съм бил в Русия, в никакъв случай не съм бил в Москва, в никакъв случай не съм се срещал с съветски сътрудник, в никакъв случай не съм правил бизнес с Русия, в никакъв случай не съм вземал пари от Русия. Може би съм отговорен поради това, че пия съветска водка, иронизира той.

Той акцентира, че акцията му в поддръжка на Доналд Тръмп преди изборите в Съединени американски щати е била " най-хубавото решение в живота ми " .

Евроскептикът съобщи пред присъстващите на годишната конференция за консервативна политика (Conservative Political Action Conference - CPAC), че Тръмп се е трансформирал в " в действителност огромен президент ".

Фараж похвали консерваторите от двете страни на Атлантическия океан, визирайки избирането на Тръмп за президент и поддръжката за Брекзит на Острова.

Британският политик даде обещание да се върне в челните редици на политиката, в случай че на британците им бъде даден втори референдум за участието на страната в Европейски Съюз.

Но той се разгласи против " самодоволството " и акцентира, че в случай че би трябвало да се бори на втори референдум за участието на Англия в Европейски Съюз, той повече няма да бъде " положителното момче ".
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР