Британският Brexit е твърде изкушаващ ход, за да не го

...
Британският Brexit е твърде изкушаващ ход, за да не го
Коментари Харесай

Как България да излезе от Европейския съюз

Британският Brexit е прекомерно изкушаващ ход, с цел да не го последваме и ние - защото постоянно всяка тъпа концепция би трябвало да се натурализира и побългари. Има риалитита на Запад - айде братя и тук. Някой желае да излиза от Европейски Съюз - давай, давай и ние бързо. Все отново някой в миналото е изрекъл мъдрото предписание " в никакъв случай да не откриваш топлата вода ", други са били ужасно изумени от мъдростта на сентенцията и най-после се е озовала някъде в дълбокия бунар на националния фолклор. Затова - давайте, братя, да излизаме, да не губим време! А ето какво е належащо:
Първо, би трябвало ни малко по-сериозна активация на патриотичните фронтове. Нито обединените патриоти, нито " Атака ", към този момент могат да бъдат толкоз ненормални, колкото се чака да бъдат. Търси се българския Найджъл Фарадж - човек, който просто да взриви, възпали до конюнктивит и замъгли народопсихоло зрението дотам, че един ден всички да осъмнем буреносно уверени в правотата си да се махаме от тоя наследник декор на жълти звездички. Трябва да се почне хубавичко: Европейски Съюз единствено ни точи мозъците, единствено предизвиква емиграцията, взема ни повече, в сравнение с ни дава. Също по този начин: Европейски Съюз единствено ни заселва с бежанци и мигранти, желае да трансформира Абсурдистан в Афганистан, а ние желаеме да сме си единствено Абсурдистан, а не да надграждаме. Да не забравяме - Европейски Съюз значи гейски неща, българите са хетеросексуални, т.е. напряко ни изпедерастява този Европейски съюз. Преди да вземем за пример - ще каже този политик, българският Фарадж, изобщо не е имало гейове, или най-малко са си седели прикрито там да се поебват в ъглите, а в този момент размятат флагове, дъги, вървят по паради, слушат Иво Димчев - имаше ли такива хора едно време? Нямаше - пристигнаха от 2007-а, когато тоя Европейски Съюз ни се стовари на главата.
После, би трябвало да се кажат и други работи - тикайки ни към Еврозоната, Европейския съюз желае да ни ограби дребни нещастни левчета, и като приемем еврото да станем дважди-трижди по-бедни, по тази причина до момента в който още не сме се нашибали на тия валутни промяна, да се махаме оттова. Да не приказваме за страхотното изменничество - кой би позволил банкнотите със Стефан Стамболов, Пенчо Славейков и Алеко Константинов да ни бъдат отнети като национална горделивост и да бъдат заменени с неутралните европейски персони, които нямат нищо общо с нашата история? Казваш го това нещо и незабавно убеждаваш всички по-бързо да се махат от тоя Европейски Съюз, като е наложително е и да допълниш, че ще имат още повече Стемболов, Славейков и Алеко, в случай че го създадат, тъй като не стига, че ние се крадем, а Европейски Съюз ни краде повече.
Имаш още един коз - Бареков. Просто цитираш кариерата на Бареков като евродепутат и въпреки всичко странното съвпадане с напредъка на мускулната му маса с престоя си в Брюксел (тук, прочее, не сме към този момент в режим подигравка, само че за кратко) и работата е съвсем опечена. Това ли е то Европейски Съюз? Бареков да става по-силен физически?, задаваш тоя въпрос по " Панорама " и кардинално би бил изцяло прав - правилно никой няма какво да ти каже отсреща.
Всичко това би трябвало да се стартира като патриотична идея и в един миг да се трансферира на герберско-управленско равнище, тъй като кабинетът кардинално добре се навежда в листака по отношение на избрани ветрове на измененията и желаят не желаят току-виж се навили на тоя референдум. Стигне ли се до референдум, работата към този момент ще е лесна - упоритото копаене и сеене в антиевропейската равнища ще донесе и плодотворната беритба на излизането.
Накрая, както направи и Фараж, общо взето изчезваш от политическата сцена, духваш крепко пушек и оставяш всички да се оправят. Възможно е и Тереза Мей да бъде командирована за ни оправи бакиите.
Щом британците го могат, значи можем и ние.
ВЪН БЪЛГАРИЯ ОТ ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ!!!

Автор: Райко Байчев
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР