Британските сили за сигурност потвърдиха информацията, която бе изнесена от

...
Британските сили за сигурност потвърдиха информацията, която бе изнесена от
Коментари Харесай

Британски експерти: Русия е плащала на талибани да убиват войници на коалицията

Британските сили за сигурност потвърдиха информацията, която бе изнесена от вестник „ Ню Йорк таймс “, че съветското разузнаване е плащало на талибани да убиват бойци от силите на обединението в Афганистан.
Източник на английското разузнаване е удостоверил сензационното разкрите.

В момента в Афганистан има към 1 000 английски бойци, ситуирани главно в столицата Кабул, като няма сведения някой от тях да е потърпевш вследствие на „ съветския скрит план “, съобщи БНР.

Том Тудженхат, ръководител на Комиисията за външни каузи към Камарата на общините и някогашен военнослужещ в Афганистан разяснява, че изнесените сведения са мощно обезпокоителни, като добави, че е добре известно, че съветското ГРУ (Главно разследващо управление) е интензивно във Англия и други места по света. В обява се твърди още, че Москва се пробва да попречи на допустима мирна договорка в Афганистан, подготвяна от американците.

Източникът на английското разузнаване е декларирал за Скай нюз, че прословутият Отдел 29155 на съветското военно разузнаване, който е забъркан в дейностите в Афганистан, е виновен също за нападението с „ Новичок “ против Сергей и Юлия Скрипал в Солзбъри, както и отравянето на българския оръжеен търговец Емилиян Гебрев, опита за прелом в Черна гора и подривната активност в Молдова.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР