Британските милиардери, съсобственици на супермаркет Asda, взеха назаем още милиони

...
Британските милиардери, съсобственици на супермаркет Asda, взеха назаем още милиони
Коментари Харесай

Собствениците на Asda взеха назаем още 7 милиона долара от империята на бензиностанциите, за да изплатят заеми за частни самолети

Британските милиардери, съсобственици на супермаркет Asda, взеха назаем още милиони от своята компания за бензиностанции EG Group, с цел да изплатят дълга, който поеха, с цел да купят две частни струи.

EG е отпуснал на Mohsin и Zuber Issa персонални частни самолетни компании за 7 милиона $ през 2022 година, демонстрират корпоративни документи, в допълнение към необезпечените заеми от 39 милиона евро, които им е дал за закупуването на самолетите през 2018 г. 

p> От спомагателния дълг 5 милиона $ отидоха в компанията, посредством която родените в Блекбърн братя имат Bombardier Global 6000, модел, рекламиран като съвършен за транспорт на държавни глави. Останалите 2 милиона $ отидоха в компанията, посредством която имат по-малък Bombardier Challenger 350. 

Плащанията са знак за това какъв брой тясно са преплетени персоналният и професионалният живот на братята в групата на бензиностанциите.

Иса са построили империя за търговия на дребно от нулата с поддръжката на групата за дялово...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР