Британските медии публикуваха засекретени доклади, според които местната полиция през

...
Британските медии публикуваха засекретени доклади, според които местната полиция през
Коментари Харесай

Разсекретиха тайния дневник на Даяна

Британските медии разгласиха засекретени отчети, съгласно които локалната полиция през 2005 година разследвала принц Чарлз за гибелта на принцеса Даяна. Той трябвало да опише всичко за хипотетичната си спекулация с Тиги-Лег Бърк.

Бившият началник на Скотланд Ярд Джон Стивънс сподели пред Daily Mail, че е разговарял с Чарлз за дневниците на Даяна от 1995 година

„ Съпругът ми възнамерява автомобилна злополука, при която ще бъда убита, спирачките ми ще бъдат срязани и ще получа съществени пострадвания на главата, с цел да може да се ожени за бавачката Тиги, която се грижи за Уилям и Хари “, написала Диана и добави че Камила, за която Чарлз е женен през днешния ден, е просто примамка.



Тиги е наета от самия Чарлз през 1993 година, малко откакто двамата с Даяна се разделят. Двамата с Уилям и Хари отишли на фамилна почивка и основали доста близки връзки, а двамата били посетители на сватбата ѝ през 1999 година. Бавачката от своя страна участвала на сватбата на принц Хари и Меган Маркъл през 2018 година.

Тиги попадна в центъра на вниманието на обществеността, откакто се разкри, че Даяна е уверена в аферата ѝ с Чарлз. Той е бил очевидец на следствието през 2013 година, откакто бележките на Даяна бяха оповестени.

" В последна сметка той сподели невероятна подготвеност за съдействие, тъй като нямаше какво да крие ", сподели Стивънс.

Твърди се, че Даяна е била уверена в аферата им от журналиста на Би Би Си Мартин Башир, който самичък един път е изложил въпроса, след което частният секретар на кралицата сър Робърт Фелоуз почнал следствие.

Няколко месеца по-късно Скотланд Ярд удостовери, че Башир няма да бъде изправен пред наказателно обвиняване по обвиняване в имитация, само че Стивънс намерено съжалява, че той и сътрудниците му не са разговаряли с репортера преди този момент.

„ Ако тогава имаше някакво съмнение, че Башир е дал на Даяна погрешна информация и документи, което е закононарушение, щяхме да го проверяваме. Наистина, само че всичко излезе пред аудитория едвам неотдавна, което е тъпо. “
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР