Британски турист, който твърди, че е бил дрогиран и измамен

...
Британски турист, който твърди, че е бил дрогиран и измамен
Коментари Харесай

Британски турист „дрогиран в измама в нощен клуб“ всъщност е похарчил 3500 британски лири за момичета на повикване, казват от полицията

Британски екскурзиант, който твърди, че е бил дрогиран и излъган с 3500 английски лири в нощен клуб в Бразилия, в действителност взриви доста обадете се на девойки и пийте алкохол, споделят от полицията.

Летовникът Претеш Вагдия, 48, сподели, че клубът в Копакабана го е твърдоглав и е натрупал голяма такса на кредитната му карта. Вагдия, за която се твърди, че работи в публичния превоз в Лондон, в началото се смяташе, че е станала жертва на това, което полицията в Бразилия назовава машинация „ Лека нощ, Пепеляшка “.

Но видеозаписи от защитата на клуба на домакините камерите демонстрират по какъв начин Вагдия с бръсната глава явно се забавлява. Докато стои на бара с стопанка в рокля с бездънен прорез, той поръчва питиета, до момента в който тя върти задницата си в чатала му. По-късни фрагменти, получени от полицията, демонстрират по какъв начин той и две девойки на повикване се пробват да се настанят в хотел.

Полицията споделя, че триото е трябвало да напусне, защото брачната половинка на Вагдия до тогава е анулирала кредитната му ка...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР