Британски свещеник подпали дрехата си на запалени свещи по време

...
Британски свещеник подпали дрехата си на запалени свещи по време
Коментари Харесай

Британски свещеник се подпали на първата си онлайн литургия

Британски духовник подпали дрехата си на запалени свещи по време на първата си онлайн проповед , предава Sky News. Свещеник Стивън Бийч проповядвал за първи път онлайн на фона на разпространяването на пандемията от ковид в Обединеното кралство, поради която църквите в страната бяха затворени и принудиха духовниците да употребяват новите технологии, с цел да продължат да извършват длъжностите си.



Видеокадри от първата литургия на свещеника от Църквата на унитарните универсалисти в Плимут демонстрират по какъв начин дрехата му се възпламенява , откакто Бийч се навел над запалените за задачата свещи. 61-годишният духовник въпреки всичко бързо съумял да изгаси пламъка и се измъкнал от случая незасегнат.



" Усетих по какъв начин ръката ми се сгорещява. Хубавото е, че свещите прогориха малко от пуловера и ризата ми, само че ръката ми е добре - няма изгаряне " , споделя той.

Свещеникът споделя, че в никакъв случай преди не е проповядвал онлайн и цялата обстановка е доста странна, защото за първи път му се постанова съзнателно да не върви на неделна работа.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР