Британски родители разкриха най-носталгичните детски телевизионни предавания от тяхната младост

...
Британски родители разкриха най-носталгичните детски телевизионни предавания от тяхната младост
Коментари Харесай

Топ 25 носталгични детски телевизионни предавания за британски родители - Top of the Pops топ списък

Британски родители разкриха най-носталгичните детски телевизионни излъчвания от тяхната младост – като Top of the Pops е преди всичко в листата.

Анкета измежду 2000 майки и бащи, които към този момент имат свои деца на възраст сред 11 и 18 години, също откри, че Blue Peter и Grange Hill са били на мода, когато са били на възрастта, на която децата им са в този момент.

И Saved By The Bell и Art Attack допълват челната петица – до момента в който ChuckleVision, Byker Grove и SMTV Live също се класират високо измежду 25-те най-хубави типичен английски детски стратегии.

Проучването откри, че 89% се връщат с деликатност към сериалите, които са гледали, когато са били по-млади – като 82% към момента си спомнят по какъв начин са гледали обичаните си излъчвания незабавно щом се приберат от учебно заведение.

Четири от 10 ( 41%) даже споделиха, че обичаните им излъчвания са им помогнали да развият ползите си – до момента в който 32% споделиха, че са изиграли роля в насочването им към бъдещите им кариери.

Въпреки това девет о...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР