Британски хуманитарни работник, починал след въздушен удар в Газа, е

...
Британски хуманитарни работник, починал след въздушен удар в Газа, е
Коментари Харесай

Британският хуманитарни работник Джеймс Хендерсън, убит в Газа след въздушен удар заедно с още 6 души, е посочен

Британски филантропични служащ, умрял след въздушен удар в Газа, е посочен като някогашен член на Кралската морска пехота.

Джеймс Хендерсън от Фалмут в Корнуол е един от седемте интернационалните служащи от благотворителната организация World Central Kitchen, които починаха след гърмежа по време на доставка на храна късно в понеделник. Кадри демонстрират телата на починалите в болничното заведение на мъчениците на Ал-Акса в град Деир ал-Балах в централната част на Газа. Няколко от тях носеха защитни средства с логото на благотворителната организация.

Съобщава се, че съседите са дали спомагателни детайлности за британеца, който в миналото е работил като оператор на специфичните елементи. Твърди се, че фамилията му е било осведомено за гибелта му тази заран. Той също по този начин е бил член на Кралските морски пехотинци, напускайки армията през 2016 година, с цел да преследва тесни работни места за персонална защита, преди да стартира доброволната си работа в WCK, се оповестява. Другите английски жертви не са...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР