Британски баща се опасява, че никога повече няма да види

...
Британски баща се опасява, че никога повече няма да види
Коментари Харесай

Татко се страхува, че никога повече няма да види децата си, след като беше ослепен при произволна атака в нощен клуб

Британски татко се притеснява, че в никакъв случай повече няма да види децата си, откакто беше ослепен от чужд при случайна офанзива в нощен клуб.

32-годишният Матю Джеймс Сайрън беше с приятелите си в Revolucion de Cuba в Лийдс, Западен Йоркшир, когато някой ненадейно „ блъсна чаша “ в лицето му в деня на бокса. Той беше откаран по неотложност в болница и претърпя незабавна интервенция на двете очи, само че му следва трудно очакване, защото зрението му занапред ще се възвръща.

Бащата, който се реалокира в Австралия преди 11 години, се върна в Обединеното кралство, с цел да може да посети племенниците си по Коледа и преди малко беше със фамилията си преди офанзивата. Собственикът на компанията сподели, че е ослепял „ мигновено “, откакто непознатият го е нападнал.

В момента той се възвръща в болница в Англия, до момента в който неговият сътрудник и децата му Бриксън, 3 година, и Мека-Роуз, 1 година, остават в чужбина. Говорейки за тестването, той сподели: „ Бях в града с другари след фамилно празненство. Вечерта...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР