Британската YouTube блогърка Марина Джойс изчезна внезапно, хвърляйки в смут

...
Британската YouTube блогърка Марина Джойс изчезна внезапно, хвърляйки в смут
Коментари Харесай

Красива блогърка побърка мрежата с мистериозното си изчезване СНИМКИ

Британската YouTube блогърка Марина Джойс изчезна ненадейно, хвърляйки в ужас феновете си, оповестява „ Метро”. Феновете й почнали да оставят известия в обществените мрежи и съумели да привлекат вниманието на полицията.

За местонаходжението на момичето и сигурността й интернет потребителите почнали да се тормозят известно време след излизането на последното й видео. На 21 юни тя разгласила клип, в който се грижи за косата си и дава обещание да постне нови фрагменти след седмица.

Оттогава обаче в канала й не се е появявало нищо ново.

Полицията е почнала да търси Джойс в края на юли. Служителите на реда показват, че за последно блогърката е забелязана в лондонския регион Харингей.

Ситуацията ескалирала, след гаджето на 22-годишната Марина блогър Брандън Мехмед написал, че обичаната му е добре, само че в полицията съобщил, че младата жена към момента е в неопределеност.



Феновете на блогърката даже почнали да подозират, че Мехмед има нещо общо с изгубването й.

Едва на 10 август полицията публично заяви, че момичето е намерено и е в сигурност. Мехмед също разгласява формален пост, с който удостоверява думите на чиновниците на реда. И оповестява, че напълно скоро Джойс ще разгласява ново клипче, в което ще изясни какво се е случило.



Младежът прибавя, че не е очаквал толкоз доста хора да стартират да го упрекват, че е навредил на приятелката си.

Видеообяснението на Марина обаче към момента не се е появило. В обществените мрежи 22-годишната британка също не е писала нищо.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР