Британската тенис звезда Ема Радукану разтревожи феновете, след като се

...
Британската тенис звезда Ема Радукану разтревожи феновете, след като се
Коментари Харесай

Ема Радукану разтревожи феновете след късното си оттегляне от благотворителния мач

Британската тенис звезда Ема Радукану разтревожи почитателите, откакто се отдръпна от благотворителен мач с малко предупреждение, по-малко от седмица преди Australian Open.

Радукану беше пощадена от нуждата да се класира за шампионата в Мелбърн, което ще бъде първото й присъединяване в шампионат от Големия шлем след същото събитие през 2023 година 21-годишната, която се бореше с травма през по-голямата част от предишния сезон, подреди чифт изложбени игри, първата от които трябваше да се изправи против Наоми Осака във вторник.

Осака, двукратна победителка от Australian Open, се отдръпна от мача, а Дона Векич зае нейно място. Само часове преди да излезе на корта обаче, Радукану също се отхвърли, откакто се разсъни, чувствайки " болежка " след подготовка в понеделник вечерта.

Някои притежатели на билети показаха разочарованието си след късно отдръпване, до момента в който почитателите, които не участват, се тревожат за Радукану. Тя едвам неотдавна направи дълго чаканото завръщане, играейки в Оукланд, и...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР