Британската танцьорка, която обвини актьора Джонатан Мейджърс в нападение над

...
Британската танцьорка, която обвини актьора Джонатан Мейджърс в нападение над
Коментари Харесай

Бившата на Джонатан Мейджърс ридае, внезапно напуска съда по време на изтощителен кръстосан разпит

Британската танцьорка, която упрекна артиста Джонатан Мейджърс в нахлуване над нея, хлипаше и ненадейно напусна трибуната в четвъртък, когато защитният юрист на някогашния й другар я изпита на скара по време на пресечен разпит в препълнена правосъдна зала в Манхатън.

30-годишната Грейс Джабари стартира да ридае и да потръпва, когато й демонстрираха запис от полицейска телекамера от сутринта след хипотетичното нахлуване на 25 март, когато ченгетата я откриха да лежи полугола в жилището на Майорс в Челси.

Накрая Джабари се изправи и обърна лице към стената, до момента в който плачеше, и по-късно попита съдията дали може да напусне стаята.

„ Няма потребност да се извинявате, прочувствено е, в случай че имате потребност от време, уведомете ни “, сподели арбитър Майкъл Гафи на Джабари, когато тя се върна в правосъдната зала, откакто беше чута да ридае извън.

Внезапната, прочувствена демонстрация пристигна, откакто юристът на Мейджърс Прия Чаудри сутринта неведнъж пусна запис от камерите за видеонаблюдение о...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР