Британската принцеса Ана - единствената дъщеря на кралица Елизабет Втора,

...
Британската принцеса Ана - единствената дъщеря на кралица Елизабет Втора,
Коментари Харесай

Скромен юбилей 70 за дъщерята на Елизабет

Британската принцеса Ана - единствената щерка на кралица Елизабет Втора, ще означи 70-ия си празник в събота по метод, отговарящ на репутацията й на ангажирана с щедрост персона, съобщи Асошиейтед прес.

Каквото и да е планувано за принцесата, то ще е непретенциозно поради коронавирусната пандемия, която обаче по този начин и не съумя да я спре.

Както постоянно принцеса Ана е заета да оказва помощ на множеството благотворителни организации, с които е обвързвана, като да вземем за пример Спасете децата.

Принцесата също така от разстояние съдействаше на майка си да води онлайн видео диалози, до момента в който кралица Елизабет Втора и принц Филип се бяха уединили в замъка Уиндзор.

" Сигурен съм, че ще създадем нещо като семейство, с цел да отбележим нейните 70 невероятни години. Тя просто е удивителна жена от позиция на работата, която прави през годината ", споделя някогашният ръгбист - Зет й Майк Тиндъл пред Би Би Си.

Принцеса Ана буди удивление с трудовата си нравственос, спортните си изяви, включващи присъединяване на олимпийски игри, възприятието си за комизъм, демонстрирано даже при опита за похищение през 1974 г.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР