Британската преса съобщи за раздялата на принц Хари и Меган

...
Британската преса съобщи за раздялата на принц Хари и Меган
Коментари Харесай

Принц Хари и Мегак Маркъл се разделиха след петата годишнина от сватбата

Британската преса заяви за раздялата на принц Хари и Меган Маркъл. Двойката решила да се раздели, откакто отпразнуваха петата си годишнина от сватбата.

Бракът на принц Хари и Меган Маркъл се пука по шевовете, а финансовите проблеми наляха масло в огъня, откакто изгубиха договорката си със Spotify, пише Express.

RadarOnline също потвърждава информацията , като се базира на вътрешни лица, отбелязвайки, че херцогът и херцогинята на Съсекс са били изтощени от отрицателната социална реакция, несполучливи бизнес покупко-продажби и обществени разногласия с околните им.

Принц Хари и Меган Маркъл се ожениха през май 2018 година в замъка Уиндзор. Оттогава те се трансфораха в най-обсъжданата двойка в света.

През 2020 година двойката се отхвърли от кралските отговорности и отпътува за Съединени американски щати, откъдето започнаха да споделят скандални детайлности за тайните на фамилията.

Както написа издание Page Six, Хари и Меган Маркъл решили да се изоставен на фона на непрекъснат стрес. Запознати оповестяват, че двойката е на ръба на развода.

Близки до кралското семейство и преди са съобщавали за различия във връзка с съпрузите, само че в този момент това докара до печален резултат.

Освен това Хари и Меган Маркъл са в напрежение заради финансови проблеми: стрийминг платформата Spotify приключи контракта си с тях за подкаст за милиони долари.

И двойката харчи доста пари за живот в Съединени американски щати - те отиват за поддръжката на първокласно имение и персонална отбрана.

„ Постоянният стрес, прочувствените и финансови проблеми евентуално са трансформирали живота им в пъкъл “, споделят източниците.
Сега Меган Маркъл живее в Съединени американски щати, а Хари може да отиде в Африка. Там ще стартират фотосите за ново шоу за Netflix.

Запознати също по този начин означават, че Хари не е общувал със брачната половинка си, тя не би го подкрепила в желанието му да замине за Съединените щати.

Един източник споделя, че „ Хари въобще не се вписва в обилния свят на Меган “.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР