Британската полиция издаде заповед за арест на 16-годишно момче, издирвано

...
Британската полиция издаде заповед за арест на 16-годишно момче, издирвано
Коментари Харесай

Полицията в Англия издирва 16-годишен за убийството на българския студент

Британската полиция издаде заповед за арест на 16-годишно момче, търсено по отношение на убийството на българския студент Габриел Петров Стоянов в Югоизточен Лондон.
Прочетете още
Габриел бе намушкан неведнъж с нож от трима нападатели малко преди среднощ предишния петък. Той умря от прободните рани на идващия ден в болница.

Сега полицията разгласи, че търси Джордж Дейвид от квартал Даунам по съмнения в убийството. Други двама младежи към този момент бяха арестувани. Вчера бе задържан 17-годишен, който е в арест в полицейски сектор в Южен Лондон. А във вторник бе задържан 14-годишен. Той също продължава да е в предварителния арест.

Главният проверяващ контрольор Кели Ален съобщи пред локални издания, че в границите на следствието към този момент са осъществени два ареста, само че полицията незабавно желае да беседва с Джордж Дейвид и прави всичко допустимо да го намери. Ален даже насочи директно апел към Дейвид да се яви неотложно в някой полицейски сектор. Инспекторът счита, че той е укрит или изведен от региона от хора, които познава. Ален насочи предизвестие, че тези, които го укриват подадат също под ударите на закона, в случай че пречат на следствието.

 

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР