Британската певица Адел се включи в конкурс по стриптийз в

...
Британската певица Адел се включи в конкурс по стриптийз в
Коментари Харесай

Огромен цирк на пияната Адел в гей клуб

Британската певица Адел се включи в конкурс по стриптийз в лондонски гей клуб, заяви Daily Mail. Звездата танцувала на стълб, облечена в костюм с панталон за 3280 паунда на първокласната италианска марка Fendi. В един миг посетителите на заведението забелязали, че слизайки от сцената, изпълнителката се е разхвърляла по сутиен.

Пияната Адел по-късно запяла паметния шлагер It`s Raining Men („ Валят мъже “) с компанията си. Посетители съумели да снимат шоуто й.

По-късно домакините на G-A-Y`s Porn Idol помолили певицата да се върне на подиума и да разгласи спечелилия или победителката в състезанието, водещ на който била известна мил куийн (травестит, мъж актьор, който употребява женски облици на сцената). Адел сама избрала печелившата: на сцената излязло посоченото от нея момиче в къси панталони, прикриващо с ръце голата си гръд. Звездата произнесла тирада какъв брой доста й харесва да бъде жена. „ Ние обичаме дамите, дяволските дами, не е ли по този начин?

Да, аз предпочитам нея, виждам, че ти си пъклен красива, пъклен блага, пъклен уверена в себе си измежду всички тези мъже в близост. Харесва ни да бъдем ши..ни дами, не е ли по този начин? “, декларирала Адел от сцената на гей клуба.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР