Британската министър-председателка Тереза Мей трябва да подаде оставка веднага щом

...
Британската министър-председателка Тереза Мей трябва да подаде оставка веднага щом
Коментари Харесай

Телеграф: Тереза Мей трябва да се оттегли от премиерския пост възможно най-скоро

Британската министър-председателка Тереза Мей би трябвало да подаде оставка незабавно щом контракти краткотрайно удължение на участието на Англия в Европейския съюз, написа през днешния ден лондонският вестник " Телеграф ", представен от Ройтерс.

Депутатите отхвърлиха за трети път проекта на Мей за Брекзит през вчерашния ден - в деня, когато Англия трябваше да е излязла от Европейски Съюз, предава Българска телеграфна агенция, представени от Днес +. 

" Сега тя би трябвало да осъзнае - или някой да й каже, че може да договаря с Европейски Съюз за пролонгация на Брекзит, само че това е естественият завършек на пътя. След това тя би трябвало да се отдръпна в името на Брекзит, в името на нейната партия и на демокрацията ", написа в публицистична публикация " Телеграф ", обичайно пожеланият от консерваторите вестник, показва Ройтерс.

В сряда Тереза Мей сподели на депутатите консерватори, че ще подаде оставка, в случай че Народното събрание утвърди постигнатото от нея съглашение за Брекзит.

В. " Дейли мейл " назова " изменничество към Брекзит " отхвърли на депутатите да поддържат договорката на Мей, прибавя Ройтерс.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР