Британската кралска фамилия изрази необичайно остро недоволство от документален филм

...
Британската кралска фамилия изрази необичайно остро недоволство от документален филм
Коментари Харесай

Филм за Уилям и Хари ядоса баба им

Британската кралска фамилия изрази извънредно остро неодобрение от документален филм на телевизия Военновъздушни сили за принцовете Уилям и Хари, като насочи обвинявания, че в продукцията са " показани като обстоятелства " информации, които са " неоснователни ".

Първата от общо две серии на " Принцовете и медиите " беше излъчен нощес. Документалният филм е отдаден на връзките на Уилям и Хари с публицистите. Синовете на престолонаследника принц Чарлз постоянно подлагат на критика метода, по който фамилията им е показано от медиите.

Според английската преса продукцията е породила недоволството, защото не е била авансово съгласувана с Бъкингамския замък, който даже е заплашил да приключи съдействието с Военновъздушни сили за бъдещи планове.

В края на първата серия на кино лентата английската кралска фамилия популяризира изказване, в което се споделя, че " свободни, виновни и открити медии са значително значими за една здрава народна власт ".

Бъкингамският замък, Кларънс хаус и Кенсингтън излязоха със взаимно изказване.

" Доста постоянно пресилени и неоснователни изказвания от анонимни източници се показват като обстоятелства и е разочароващо, че някои медии, в това число и Военновъздушни сили, им придават меродавност, " се споделя в него.

Британският кралски двор рядко си разрешава да популяризира сходна позиция. Сега това се случва, откакто принц Хари неведнъж упрекна медии, че оказват напън върху брака му с американката Меган Маркъл и даже ги уточни като причина за решението да се отдръпна като почитан член на кралското семейство.

Той и брачната половинка му заведоха няколко каузи против английски таблоиди, напомня Българска телеграфна агенция. Те напуснаха Англия и се преселиха в Съединени американски щати.

Отношенията сред Бъкинганския замък и Военновъздушни сили са изострени след излъчено преди повече от двадесет и пет години изявление с принцеса Даяна. Тогава тя съобщи, че в брака ѝ има " трима души ", намеквайки за връзката на принц Чарлз с Камила Паркър-Боулс. Самата лейди Ди също призна, че поддържа любовна връзка.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР