Британска двойка твърди, че призрак“ е харесал тяхното Audi TT

...
Британска двойка твърди, че призрак“ е харесал тяхното Audi TT
Коментари Харесай

Двойка улови на камера призрак, който се опитва да открадне колата им

Британска двойка твърди, че „ фантом “ е харесал тяхното Audi TT и даже се е опитал да открадне ключовете. 

На 10 март Лора и Дарън Смит търсели ключовете за колата си и решили да ревизират записите от камерите за видеонаблюдение, ако са били изпуснати на улицата. Те настояват, че са забелязали хипотетичен фантом в фрагментите, който се пробва да открадне спортната им кола. Това се случило две следващи вечери, пише Mirror.

Двойката видяла бяла фигура, която се задържала покрай спортната кола за 10 секунди и по-късно „ изплувала “. Жената решила, че починалата й майка е решила да я „ посети “ на Деня на майката. Въпреки това, когато мистериозната фигура се върнала на идната вечер, тя заподозря, че това е дух, който е „ харесал “ тяхното Audi TT.
 Съпрузи видяха фантом, кражба на кола, спортна кола, фигура в бяло, дух, фантом на майка, изгубени ключове, запис от камера, обществени мрежи, съпрузи Дарън Смит се опасяваше да кара колата си Снимка: Kennedy News & Media
Във второто видео семейство Смит забелязали бялото леке ​​да се носи още веднъж към вратата от страната на водача и по-късно да се движи към задната част, като че ли „ влиза “.

Ключовете за колата на Дарън са открити в чантата на Лора, само че никой от тях не си спомня да ги е поставил там. Британката твърди, че е търсила там два пъти, тъй че те считат, че " призракът " ги е върнал назад. Лора, която останала уплашена, откакто гледала видеозаписите от камерите за наблюдаване, твърди, че брачният партньор й даже се страхувал да кара колата този ден, ако духът седи и го чака на задните седалки.
 Съпрузи видяха фантом, кражба на кола, спортна кола, фигура в бяло, дух, фантом на майка, изгубени ключове, запис от камера, обществени мрежи, съпрузи Фигура в бяло, за която се твърди, че се е пробвала да влезе в колата Снимка: Kennedy News & Media
Потребителите на обществените мрежи са уверени, че двойката е снимала фантом на камера. Някои настояват, че това е неточност в обектива, а един консуматор даже посъветва двойката да продаде колата на фона на спекулациите, че духът в действителност желае да я открадне. Някои допускат, че мистериозната сянка е имала колата приживе.
„ Определено мога да го видя. Невероятно е. Той наподобява се интересува от колата. Свързано ли е с някой, който инцидентно минава? “ „ Това е доста ясна камера. Не е мрежа. Който и да е бил, той е харесал колата... Изглежда, че са е качил вътре “, пишат те.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР