Британката, която от години е омъжена за съпруга си, била

...
Британката, която от години е омъжена за съпруга си, била
Коментари Харесай

Тя принуди съпруга си да прави любов 365 дни и не можеше да си представи какво ще се случи на финала

Британката, която от години е омъжена за брачна половинка си, била недоволна от външния си тип. След третото дете най-накрая се осмелила да огледа в огледалото, само че не й харесвало това, което видяла. За да се увери, че тя към момента е привлекателна за брачна половинка си, тя реши да прави секс с него в продължение на 365 поредни дни.

Няма пауза
Решила да прави секс, а по време на месечния си цикъл не серпантина и за един ден. Децата й играеха повече време и тя и брачният партньор й бяха отдадени един на различен през това време.

Изображението на себе си беше огромен проблем
Отне й време да одобри голото си тяло и не изглеждаше да покрита с пълен пласт кисело мляко.

Вече не се криеше
Вече не угасяше светлината, когато е в леглото със брачна половинка си. Тя спря да скрие тялото си зад необятните облекла и реши да спят голи дружно. За нея беше прекомерно занимателно.

Ефект
Отначало усещаше, че сексът е дълг. Тъй като месеците минаха, тя стартира да се отпуска и да се любува доста повече. Колкото повече практикуваха, толкоз повече го искаше.

Резултатът
Сексът, който Бритни имаше със брачна половинка си в продължение на 365 дни, не приключи. Те продължиха, макар че прекараха една година. Тя заключи, че в никакъв случай не е била по-щастлива в живота си. Не единствено заради тялото, само че и заради връзката със брачна половинка си, тя предлага по този метод на всички девойки.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР