Британка спечели 574 278 паунда след минимален залог на 12

...
Британка спечели 574 278 паунда след минимален залог на 12
Коментари Харесай

Британка без футболни познания спечели огромна сума с минимален залог

Британка завоюва 574 278 паунда след най-малък залог на 12 мача от Футболната лига на Англия. 58-годишната стопанка решила да покаже на брачна половинка и сина си, че не се изискват особени познания в тази област. Омръзнало ѝ двамата да прекарват уикенда си в гледане на футбол, само че това да не носи нищо на фамилията.

Мъжът ѝ пускал фишове за един паунд от 18-годишен, т.е. към този момент четири десетилетия. Никога не е познавал изхода даже на половината от 12-те срещи.

Съпругата му обаче съумяла, макар че " стреляла " на направления. Избрала спечелилите от дуелите въз основата на това чие име ѝ звучи по-добре. Интересното е, че дамата била покрай неуспех, само че късният надвит гол за Стив Кук за " Борнемут " против " Саутхемптън " я избавил.

Става дума за
залог в известната букмейкърска къща " Уилям Хил ", а представителят ѝ Рупърт Адамс декларира с усмивка: " Случаят е доказателство, че в случай че не можеш да ги надвиеш, би трябвало да се присъединиш към тях. Фантастична облага, с която семейството ще прекара една невероятна Коледа. Пожелаваме им всичко най-хубаво "

" От 15 години съм в този бизнес, само че жена не е печелила толкоз, освен това с най-малък
залог. ", прибавя той.

Късметлийският фиш:




СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР