Британка беше шокирана колко различна е Коледа в Америка, след

...
Британка беше шокирана колко различна е Коледа в Америка, след
Коментари Харесай

`Бях шокирана`: Британка, живееща в Америка, не може да повярва, че тези традиции не са мигрирали

Британка беше шокирана какъв брой друга е Коледа в Америка, откакто се реалокира от Англия, казвайки тя избира традициите в родната си страна.

" Сигурно съм бил в действителност доверчив, когато пристигнах тук, тъй като чаках, че ще има най-малко някои неща, които биха пренесли в Америка “, сподели Мили Харт пред Fox News. „ От всички неща, които обичам тук, Коледа евентуално просто не е едно от тях. “

Харт е роден и израснал в Уолсол, малко градче в региона на Уест Мидланд в Англия. Преди няколко години тя се среща с Марк Харт онлайн. След като родом от Охайо направи няколко визити, двойката се ожени и тя и синът й се реалокираха в Съединени американски щати. Сега двойката живее в Охайо с децата си.

Харт имаше първата си американска Коледа единствено седмици след преместването си през 2021 година и беше сюрпризирана какъв брой непознати са обичаите.

Харт сподели, че е възхитена от това какъв брой „ великолепно “ е всичко, като броя на празничните действия в учебните заведения, слушането на коле...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР