Британи Махоумс никога не пропуска да направи модно изявление на

...
Британи Махоумс никога не пропуска да направи модно изявление на
Коментари Харесай

15-те най-добри визии на Британи Махоумс за деня на играта на Канзас Сити Чийфс

Британи Махоумс в никакъв случай не пропуща да направи фешън изказване на футболното игрище, постоянно със смела визия, до момента в който приветства брачна половинка си, бранителя на Канзас Сити Чийфс Патрик Махоумс.

Независимо дали се побратимява с приятелката си Тейлър Суифт в персонализирани якета на екипа, или раздрусва алена рокля, госпожа Mahomes знае по какъв начин да покаже гордостта си от Chiefs и постоянно може да бъде видяна в жанр, декориран с името на брачна половинка си и номера на фланелката, 15.

Двойката — които бяха възлюбени в гимназията и се ожениха на грандиозна хавайска женитба през 2022 година — споделят щерка Стърлинг Скай и сина Бронз, а техните дребни деца също се включват в стилния екшън в деня на играта.

Малката Стърлинг даже взе назаем жълтата чанта Chanel на майка си за фотосесия преди мача по време на шампионата на AFC през 2024 година

По-долу хвърлете взор обратно към 15 (естествено) от най-хубавите стилове на Бретан за деня на играта, от кожени панталони до панталони Chiefs и всичко межд...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР