Британец с прякор Hardest Geezer“ е готов да завърши последния

...
Британец с прякор Hardest Geezer“ е готов да завърши последния
Коментари Харесай

Всичко, с което се е сблъскал „Hardest Geezer“ Russ Cook в 352-дневно бягане по цялата дължина на Африка

Британец с прякор „ Hardest Geezer “ е подготвен да приключи последния ден от своето 352-дневно тичане в неделя вечерта – само че не мина без трудности.

Ръсел Кук от Уортинг, Западен Съсекс, изуми света, когато се зае с задача да пробяга цялата Африка с благотворителна цел. Това идва, откакто той претърпя проблеми с психологичното здраве, както и проблеми с алкохола и хазарта и се надяваше, че може да " направи разликата ". Въпреки това, 27-годишният мъж беше ударен с огромни неуспехи и съвсем избегна гибелта на няколко пъти.

От отвличането му с оръжие до страховитата лицева среща с „ доста дивечови видове с мачете “, краят изглеждаше надалеч, само че той съумя да премине. Сега той е в последния ден от голямата си задача и няма самообладание да се снабди с ягодово дайкири.

Първоначално той възнамерява да пробяга от Тунис до Южна Африка за да приключи 360 маратона за 240 дни без отмора. Но първичните му очаквания бяха спрени заради проблеми с приемането на алжирска виза. След това той реш...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР