Брилянтни източници в американските спец. служби, които провеждат разследването на

...
Брилянтни източници в американските спец. служби, които провеждат разследването на
Коментари Харесай

Камери заснели отвличането на гарда на Къро и убийството на четиримата българи в Кейптаун

Брилянтни източници в американските познавач. служби, които организират следствието на убийството на Красимир Каменов-Къро, защото брачната половинка му е американска гражданка, разкриват по какъв начин тъкмо убийците са съумели да влязат в къщата, която е имала извънредно високо равнище на сигурност, заяви „ АФЕРА “.
Тя е част от жилищен комплекс, в който се влиза през преграда само посредством специфични карти с код, които имат единствено живущите там.
След като телохранителят на Къро е взел трите деца с микробус и ги е завел на учебно заведение, е бил атакуван и отвлечен от двама мъже.
Нападателите го принуждават да влезе в микробуса и дружно с него потеглят назад към комплекса, където се намира къщата на Къро.
Много значима детайлност е, че мястото, на което е бил отвлечен гарда Дидо, е било опасано с камери и закононарушението с похищението на гарда е снимано, а със записите разполага тамошното следствие.
От записите се вижда, че двамата мъже са били бели, а не с мрачен цвят на кожата.
След като стигат до външната преграда на комплекса, похитителите употребяват картата с код, взета от гарда на Къро, и по този начин минават външната преграда на комплекса.
След като се отваря външната преграда, мигновено изскачат другите 2 микробуса, цялостни с деветимата убийци и влизат в комплекса, дружно с буса на похитения гард.
Вътре влизат необезпокоявано, защото още веднъж употребяват картата с код за достъп, с цел да се отвори вратата на къщата.
Деветимата убийци, маскирани като ченгета от DEA и някои от тях с надписи POLICE, обхождат региона на къщата, след което прострелват с 2 изстрела – в главата и гърдите – Къро, жена му, гарда му и икономката.
Камерите, с които е опасана къщата на Къро обаче са записали всичко, настояват източниците ни от американските познавач. служби. Килърите са били с маски.
След като убийците влизат в къщата обаче, след тях вратата на къщата автоматизирано се затваря и откакто правят зверската екзекуция, те не могат да излязат, защото не са знаели кода за излизане – отваряне на портата от вътрешната страна, и с микробусите са разрушили портата. Затова и на фотосите от мястото на престъплението се вижда по какъв начин вратата на къщата е разрушена – и то от вътрешната страна на открито.
Американските източници мълчат и не желаят да разясняват какво е открито в къщата на Къро и по особено открита ли е скъпа информация, видео и аудио записи, с които той е разполагал.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР