Брижит Макрон понякога има проблеми с начина, по който я

...
Брижит Макрон понякога има проблеми с начина, по който я
Коментари Харесай

Япония развива мания към съпругата на президента Макрон

Брижит Макрон от време на време има проблеми с метода, по който я одобряват във Франция, само че това не е по този начин в Япония. Там нейната известност е такава, че японците развиха същинска " Бриджитмания ".

 © Снимки: БГНЕС
При идването си през днешния ден в Япония, където брачният партньор ѝ Еманюел Макрон ще взе участие в срещата на страните от Г-20, тя беше посрещната с голям интерес.

Бриджит е доста известна измежду японците. Те са развили същинска " Бриджитмания " към брачната половинка на френския президент, оповестява " Льо Паризиен ".

Интересът на японците към двойката е подобен, че Брижит и брачният партньор ѝ даже имат право на лична манга (комикс). И тематиката на приключенията им в комиксите не е нищо друго с изключение на тяхната любовна история, тъй като точно това е нещото, което пленява японската общност.

С техните 25 години възрастова разлика, връзката им е изненадваща, а Брижит - очарователна. Първото изявление, което тя даде като брачна половинка на президента за списание " Ел " през август 2017 година, даже е преведено в японската версия на списанието.

Ако Бриджит не може да се похвали с поддръжката на сътрудниците на брачна половинка си, то най-малко може да е уверена, че има любовта на японците.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР