Бригаден генерал Емил Тонев заявява, че не отговарят на истината

...
Бригаден генерал Емил Тонев заявява, че не отговарят на истината
Коментари Харесай

Шефът на НСО: Срещу мен няма образувано досъдебно производство


Бригаден военачалник Емил Тонев декларира, че не дават отговор на истината изнесени в медиите изказвания за формирано преди година досъдебно произвеждане против него.

Това се споделя в опровергаване на бриг. ген. Емил Тонев във връзка изнесени в медиите неистинни изказвания, оповестиха от НСО.

Тиражираните клюки, които внушават, че Емил Тонев е показал принуждение по отношение на жител през юли 2021 година в столичен парк, имат за единствена цел да компрометират личността на началника на НСО и да очернят неговото име и не почиват върху никакви обстоятелства. Показателно е, че точно в последните дни сходни анонимни и строго лъжливи изказвания целеустремено се популяризират, като остават с неразбираем източник.

Фактите са както следва: на 25 юни 2021 година против Емил Тонев е подаден сигнал от жител. След осъществена инспекция по формираната кореспонденция с вх. номер 1755/2021 година и със свое Постановление от 6 октомври 2021 година способената прокуратура отхвърля да образува досъдебно произвеждане и приключва преписката, защото не открива данни за осъществено закононарушение от страна на бригаден военачалник Тонев.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР