Брейсън Сайръс дефилира на ревюто на Dolce&Gabbana по време на

...
Брейсън Сайръс дефилира на ревюто на Dolce&Gabbana по време на
Коментари Харесай

Братът на Майли Сайръс направи своя моден дебют, но сестра му се възмути

Брейсън Сайръс дефилира на ревюто на Dolce&Gabbana по време на мъжката седмица на модата в Милано, само че сестра му написа своето отвращение по отношение на политиката на компанията Семейство Сайръс очевидно са едно надарено семейство. Така че, не би трябвало да е изненада, че Брейсън Сайръс, по-малкият брат на Майли, преди малко направи дебюта си по стилния подиум, по време на представянето на новата сбирка на Dolce&Gabbana за сезон пролет-лято 2018 година в Милано.

Коментарите от страна на сестра си в обществените мрежи не закъсняха, написа Elle. Майли Сайръс употребява своят Instagram профил и разгласява фотография на брат си, който дефилира на стилното ревю в Милано. " Никога не съм си и ме чтала моя дребен брат да бъда модел, защото той е един от най-талантливите музиканти, който ушите ми в миналото са чували... Важно е да се възползвате от опциите, които ви предизвикват да излезете от зоната си на комфорт! ", написа под фотографията една от най-успешните певици на новото време.



Но за жалост, всичко е прекомерно хубаво с цел да е истина... Певицата е добавила и постскриптум, в който написа, че поддържа само брат си, само че не и политиката и разбиранията на Доменико Долче и Стефано Габана. В отговор на това, двамата дизайнери обявиха публично, че повече в никакъв случай няма да работят по какъвто и да е бил мотив с надареното семейство и стилният дебют на Брейсън е изопачен точно от изявлението на сестра му.

Въпреки абсурда, надареният музикант и модел се е справил чудесно с новото си ампола, а ние му пожелаваме триумфи за напред в света на модата.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР