Брентфорд постигна категорична победа с 3:0 в домакинството си на

...
Брентфорд постигна категорична победа с 3:0 в домакинството си на
Коментари Харесай

Брентфорд удължи серията си на девет двубоя без загуба и потопи Саутхамптън

Брентфорд реализира безапелационна победа с 3:0 в семейството си на Саутхамптън в мач от 22-ия кръг на Премиър лийг. Две от попаденията за “пчеличките ” паднаха в последните пет минути на първата част и бяха дело на Бен Мий (41’) и Брайън Мбемо (44’), а последният гол означи Матиас Йенсен (80’). 

Домакините излязоха напред в 41-ата минута след центриране на Брайън Мбемо, който центрира чудесно и Бен Мий с глава вкара за 1:0. Само три минути по-късно още веднъж Мбемо бе на точното място, с цел да се възползва от избит изстрел на Йоан Уиса и удвои. Последното попадение в дуела падна чак десетина минути преди края на дуела, когато Йенсен се възползва от центриране на Рико Хенри и означи за 3:0. 

По този метод Брентфорд удължи серията си на цели девет дуела без загуба в Премиър лийг, най-голямата им в най-високото равнище на британския футбол от 87 години. С тази си победа Брентфорд се изкачи на седмото място в класирането с 33 точки и прати Саутхамптън на дъното в подреждането със единствено 15, минимум от всички отбори.

" Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР